Activitats de la setmana a l'ESMUC

Concerts Finals: El nou talent de l’ESMUC surt a escena

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) celebra, des de finals d'abril i fins al mes de juliol, el cicle de Concerts Finals de Títol Superior i Màster, protagonitzat pels estudiants d'Interpretació i Direcció que estan a l'últim curs. En anteriors edicions del cicle, graduats i graduades com ara Rosalía, Sílvia Pérez Cruz, Xavier Sabata, Arnau Tordera, Marco Mezquida o Gemma Humet, entre molts altres, van poder mostrar les seves propostes artístiques de futur.

El final de curs arriba amb una nova edició del cicle de Grans Conjunts de l'ESMUC

Un any més el cicle Grans Conjunts de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna per mostrar la diversitat de les diferents especialitats i disciplines que s’estudien al centre. La Cobla, els conjunts de Música TradicionalMúsica AntigaFlamenco, la Big Band i l’Orquestra Simfònica són les formacions que hi participen en aquesta edició. Tots els concerts són gratuïts.

Concert del Conjunt Instrumental Segle XX de l’ESMUC

El dimarts 28 de maig, a les 17.30 h de la tarda, el Conjunt Instrumental Segle XX presentarà el concert El telèfon i la creació del món, a l’Auditori Acadèmic de l’ESMUC (Sala 4). Sota la direcció de Xavier Puig, podrem viure un espectacle que es mou entre un concert de música i una obra dramatitzada.

Concert de la Camerata Cordes ESMUC Casals

La Camerata Cordes ESMUC Casals oferirà un nou concert el pròxim 30 de maig a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona. La formació, dirigida pels guardonats amb el Premi Nacional de Música, i membres de la plantilla docent de l’ESMUC, el Quartet Casals, interpretarà un programa amb obres de Samuel Barber i Dmitri Xostakóvitx. El concert és gratuït i començarà a les 19 hores.

Concerts d’orgue a l'església de la Mercè

Estudiants d’orgue, del departament de Música Clàssica i Contemporània de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) realitzaran dos concerts a la basílica de La Mercè, de Barcelona, els dijous 23 i 30 de maig. Les dues propostes començaran a les 20 hores. L'entrada és gratuïta.

Primavera de Jazz ESMUC al Goethe-Institut

El Goethe-Institut Barcelona i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) reediten el cicle de concerts de jazz de l’any passat amb una nova programació denominada Primavera Jazz. Els quatre concerts del cicle tindran lloc a la cafeteria Brotzeit del centre, a les 20 hores, i comptaran amb la presència de les graduades i graduats Gemma Abrié SolobassingClara GorriasQuintessence amb Joan Mar Sauqué i Roger Santacana i Òscar Latorre Duet.

Tram final del cicle Musicant el Museu Frederic Marès

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Museu Frederic Marès continuen la seva col·laboració amb el cicle Musicant el Museu Frederic Marès. El pròxim diumenge 12 de maig, a les 12 hores, tindrà lloc un nou concert amb el títol El ventall de la Patti, amb les interpretacions de Marta Valero i Joaquim Panadès.

La Fundació Anna Riera atorga les seves beques a quatre estudiants de l’ESMUC

La Fundació Anna Riera ha concedit les seves beques a quatre alumnes de màster de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Els guanyadors obtindran cadascú 2.000 euros que seran destinats a facilitar-los la seva dedicació exclusiva a l’estudi. Els guanyadors d’aquesta edició són Luís Guevara, Mar Serra, Jordi Pascual i Johan Gregory Rondón.

Premis i reconeixements de graduats de l’ESMUC

Els graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) Lluc CasaresSanti de la RubiaJoan MagranéMarc MigóGerad Pastor, Clara Peya, i Joan Ramon Olivé han estat els últims graduats que han rebut diferents premis i reconeixements en aquests últims mesos del curs 2018-2019.

El Primer Palau amb graduats de l'ESMUC

Itxaso SainzMarta Puig i Víctor Braojos, tots tres pianistes i graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han estat escollits per participar aquest any en la pròxima edició del concurs El Primer Palau.