Activitats de la setmana a l'ESMUC

Nova edició del projecte 'A dues Bandes'

El pròxim diumenge 17 de novembre tindrem a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori el concert A dues bandes amb la Banda Municipal de Barcelona i la Banda de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La direcció anirà a càrrec de José R. Pascual Vilaplana i el concert inclourà peces de compositors com ara Joaquin RodrigoPaul HuberGunther Schuller i José Suñer Oriola. El concert començarà a les 18 hores i l’entrada té un preu de 16 € i 12 €.

#DimartsTocaESMUC: Cante i guitarra flamenca

La pròxima sessió de #DimartsTocaESMUC del 19 de novembre serà protagonitzada per Ana Brenes (cante) i Toni Abellán (guitarra) que presentaran una barreja de dos projectes únics. Per una banda interpretaran obres de composició pròpia de guitarra solista, on el cante acompanya i complementa la guitarra. Per l'altre, la veu passa a primer pla per interpretar cantes tradicionals així com arranjaments més personals. Tot això aplegat en un repertori molt variat i ple de dinàmiques. El concert tindrà lloc aquest dimarts a l'Auditori ESMUC Sala 4, com sempre, a les 18.15 h. L'entrada és gratuïta.

Concerts d’Alumni al Centre Cívic de Fort Pienc

Aquest mes de novembre dues formacions de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) actuaran al Centre Cívic Fort Pienc. El divendres 15 de novembre, a les 19 h, serà el torn del duo Eufolknium. El següent divendres, el 22, actuarà Umbra duo, també a la mateixa hora. Els concerts són gratuïts.

L’Orquestra simfònica de l’ESMUC i l’OBC interpreten la 5a de Txaikovski

L’Orquestra simfònica de l’ESMUC actuarà conjuntament amb l’OBC els propers 28, 29 i 30 de novembre sota la batuta del director titular de l’OBC Kazushi Ono. Els tres concerts es faran dins el programa de temporada de l’OBC i seran a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona.

L’alumni Xavier Sabata i el professor i pianista Francesc Poyato graven ‘Die Winterresise’ de Franz Schubert

Aquest mes de novembre ha sortit al mercat el CD de l’alumni i contratenor Xavier Sabata, acompanyat al piano del professor i pianista Francesc Poyato, que recull l’enregistrament de l’obra Die Winterresise, de Franz Shubert. L’obra ha estat editada pel segell Berlin Classics i SWR2.

Alumnat del Màster de Lied actuen a l’Oxford Lieder i al Festival LIFE Victoria

Mercedes Gancedo (soprano) i Beatriz Miralles (piano), alumnes del Màster de Lied Victoria de los Ángeles de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han actuat en el prestigiós Festival Oxford Lieder de Regne Unit. El LIFE Victoria també ofereix recitals amb graduats de màster, com ara el de Mireia Tarragó, amb el Trio Pedrell.

Classes obertes del Màster de Management i Producció

Com a iniciativa del departament de Producció i Gestió de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), aquest curs s’ofereix una sèrie de classes obertes del Màster de Management i Producció a tota la comunitat educativa de l'ESMUC i als membres de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).

Torna el curs internacional d’interpretació de lied de Wolfram Rieger

Aquest any torna el Curs Internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger, que tindrà lloc del 28 de febrer al 2 de març de 2020 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El curs està organitzat per l’Associació Franz Schubert Barcelona i l’ESMUC. Inscripció oberta fins al 31 de desembre de 2019.

Seminaris oberts de Didàctica de l'instrument

Després de l’èxit de la primera edició dels seminaris de Didàctica musical, enguany el departament de Pedagogia de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) continua amb les classes obertes, convidant cada setmana un professor/a que explica als assistents diferents qüestions d’interès de la seva especialització. Les sessions tenen lloc els divendres de 9.30 a 12 hores, a l'aula A350. L’entrada és gratuïta i oberta al públic. Aforament limitat a la capacitat de l’aula.

El Festival LIFE Victoria Akademie a l’ESMUC

Per setè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles, i acull les classes magistrals de la secció LIFE Akademie, en aquesta ocasió amb Julius DrakeRubén Fernández AguirreAntón García Abril i Frederica von Stade. Enguany el certamen se celebrarà del 25 de setembre al 17 de desembre.