8

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

Kenichi Yoshida torna a l’ESMUC un any més per impartir el taller de shamisen

El departament de Musicologia de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza el V Taller d’introducció al shamisen impartit per Kenichi Yoshida. L’activitat, que tindrà lloc del 25 de febrer al 10 de març de 2020, s’emmarca dins del programa de Músiques d’Àsia de l’ESMUC i és d’accés lliure per a aquelles persones que vulguin assistir-hi com a oients. El dimarts 10 de març, a les 18 hores, a la Sala de Cor, es farà un concert final, que comparà amb la participació de l’alumnat dels tallers.

L’alumnat del màster de Música Antiga de l’ESMUC presenta en concert obres de Gabrieli i Schütz

El departament de Música Antiga de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) presenta aquest dissabte 22 de febrer, a les 18 hores, el concert Sacrae Symphoniae, en què s’interpretaran obres dels compositors  Giovanni Gabrieli i Heinrich Schütz. Dirigits pel professor Xavier Díaz, l’alumnat del Màster Universitari d’Interpretació de la Música Antiga seran els encarregats d'omplir de música la Sala de Cor, en un concert gratuït i d’accés lliure, que mostrarà part de la feina realitzada durant el curs i el seu alt nivell qualitatiu.