9

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

La UPC i l’ESMUC oferiran, a partir del curs 2020-2021, la doble titulació de Matemàtiques i Música, l’única a Catalunya

A partir del proper curs acadèmic, la Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) impartiran la doble titulació del grau en Matemàtiques i el títol superior de Música, uns estudis que permetran obtenir els dos títols en cinc cursos acadèmics amb un pla d’estudis adaptat.

Seguiment de la situació provocada pel Coronavirus

L'ESMUC perllonga el tancament de les seves instal·lacions d'acord a la pròrroga de l'estat d'alarma decretada pel Reial decret 514/2020, de 8 de maig.

Atesa la situació actual d'estat d'alarma, l'Escola Superior de Música de Catalunya romandrà tancada fins que les directrius emeses per les autoritats sanitàries permetin la seva obertura i l’accés de persones externes. Consulteu regularment la pàgina web i les xarxes socials de l'escola per estar informats dels diferents comunicats i accions de l'escola. Més informació a la secció de FAQS (Preguntes freqüents).