Viure a Barcelona

Barcelona és una ciutat plena de vida, amb una intensa activitat cultural, comercial i esportiva: música, teatre, cine, dansa, òpera, exposicions, fires internacionals, botigues i centres comercials, galeries d’art, centres de disseny, etc. 

Posa't al corrent de la vida cultural de Barcelona al web de l’Ajuntament.

Allotjament

Barcelona Centre Universitari (BCU) és una entitat que té l’objectiu de facilitar tots aquells aspectes de la vida extraacadèmica de la comunitat universitària.

Les persones que vénen a l’Escola per estudiar o treballar poden comptar amb els serveis que ofereix el BCU. Entre aquests serveis destaquen la borsa i la gestió d’allotjament per a l’estudiant, personal docent i investigador forà. El BCU també compta amb una guia de serveis per gaudir plenament de l’àmplia oferta cultural d’oci de Barcelona. 

Residència Onix és a pocs metres de l'Esmuc (C. Sardenya 101)

Reserves: frontdesk@residenciaonix.com / 932 666 100

Els estudiants de l'Esmuc que contractin una estada superior a tres mesos gaudeixen d'un descompte del 15% sobre l'import de la matrícula de l'allotjament que hagin d'abonar en cada cas. Per estades curtes, tenen un descompte del 7% sobre la tarifa oficial aplicable. En tots els casos, cal que la reserva s'efectuï directament a la central de reserves de la Residència Onix.

The Student Hotel disposa de dos allotjaments a la ciutat:

  • TSH Campus Barcelona Marina - C. Sancho de Ávila 22 
  • TSH Campus Barcelona Poble Sec - Av. Paral·lel 101

Reserves: reservations@thestudenthotel.com / 932 178 812

Els estudiants de l'Esmuc gaudeixen d'un descompte del 33% sobre la matrícula de l'allotjament. Aquest import oscil·la entre 295€ i 440€, depenent de la durada de l'estada.