Dimecres ESMUC JAM a La Llanterna de L'Auditori

Publicat el 30/07/2019

En aquest nou curs acadèmic 2019-2020, la cafeteria La Llanterna de L'Auditori serà l’escenari del cicle Dimecres ESMUC Jam, que coordina el professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. 

Dimecres ESMUC JAM 2019-2020

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jamde l’ESMUC volenteixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

La primera sessió de Dimecres ESMUC Jam tindrà lloc el 2 d’octubre.

                                  

Recordatori de l'activitat:

Data: tots els dimecres
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

- 02-10-2019. Dimecres ESMUC Jam #1: Amb Cosimo Gentili, saxo alt; Dave Series, guitarra, Carla González, contrabaix, i Arnau Julià, bateria.

- 16-10-2019. Dimecres ESMUC Jam #2Pau Jorba, saxo alt; Cesc Badia, trompeta; Vicente López, guitarra; Luis Pérez, bateria, i David Muñoz, contrabaix.