L’ESMUC homenatja Paco de Lucía al "Ciutat Flamenco"

Publicat el 01/10/2021

L’ESMUC i el Taller de Músics s’uneixen per retre homenatge a la figura de Paco de Lucía en un espectacle que forma part de la 28a edició del Festival Ciutat Flamenco.

Paco de Lucía

Suite de Lucía, que es podrà veure el proper 22 d'octubre, a les 21 h, a la Sala 2 de L'Auditori, recull alguns dels temes més representatius del mestre arranjats per Joan Albert Amargós, Santiago Galán i David Leiva.

L’espectacle, coproduït per L'Auditori, Taller de Músics i l’ESMUC, comptarà amb la direcció d'Amargós i amb la participació del professorat i l’alumnat d’ambdues escoles, als quals s’uniran artistes que van acompanyar De Lucía al llarg de la seva carrera, com Carles Benavent, Rafael Utrera o Antonio Serrano.

Més informació i entrades

Dossier del Festival Ciutat Flamenco

 

La col·laboració entre el Taller de Músics, L'Auditori i l'ESMUC no és nova. L'any 2020, dins el mateix festival Ciutat Flamenco, les tres institucions van sumar forces per produir l'espectacle Morente & Roach in memoriam, un homenatge al cantaor Enrique Morente i al llegendari bateria de jazz Max Roach, sota la direcció musical de David Leiva i amb la col·laboració de David Albet.