La Covid-19 obliga a cancel·lar el Barcelona Fiddle Congress

Publicat el 16/10/2020

L’Escola Superior de Música de Catalunya ha pres la decisió de cancel·lar la quarta edició del Barcelona Fiddle Congress, que havia de celebrar-se el 23 i 24 de gener de 2021. La situació de pandèmia provocada per la Covid-19 fa inviable la celebració d’aquest esdeveniment multitudinari. Les activitats paral·leles, com ara Fiddlelitzem-nos i, especialment, la Trobada Fiddle, que s’organitza amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), tampoc podran realitzar-se.

Fiddle 2021

L’actual situació de pandèmia que viu tot el món ha portat l’organització del Barcelona Fiddle Congress a cancel·lar aquesta edició. Les diferents situacions del professorat internacional que participa en l’esdeveniment, l’alta participació de músics i estudiants que s’inscriuen al congrés i la dificultat de compartir espais amb els aforaments adients per realitzar les diferents activitats fan impossible la realització d’aquesta proposta bianual.

                   

Trobada Fiddle i Fiddelitzem-nos

La Trobada Fiddle, que tradicionalment reuneix més de 1.000 joves estudiants de corda fregada a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), i organitzada amb la col·laboració de l’ACEM, s’ha cancel·lat davant la impossibilitat de poder reunir un elevat nombre de participants, juntament amb les seves famílies, en un espai ampli que acompleixi les mesures de seguretat, especialment la distància social i l’aforament correcte. 

També la jornada Fiddelitzem-nos, activitat prèvia i preparatòria de la Trobada Fiddle, que estava programada per aquest mes de novembre, i adreçada al professorat de les escoles de música que participaven en el congrés i en la Trobada, s’ha hagut de cancel·lar davant la impossibilitat de fer les activitats del gener.

Més informació:

Llista de reproducció Barcelona Fiddle Congress (Youtube)

Arxiu edició 2018

Vídeos del professorat