La Fundació Anna Riera atorga les seves beques a vuit estudiants de l’ESMUC

Publicat el 25/06/2018

La Fundació Anna Riera ha concedit les seves beques a vuit estudiants de quart curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La beca, que té un import de 4.000 euros per a cada estudiant, està destinada a facilitar-los la dedicació exclusiva a l’estudi durant el proper curs 2018-2019.

Fundació Anna Riera_Esmuc

Les beques Anna Riera es destinen a estudiants de quart curs del Títol Superior de Música dels àmbits interpretatius-instrumentals. En aquesta edició s’han presentat un total de 20 sol·licituds, de les quals, el jurat ha concedit 8 beques, que sumen un total de 32.000 euros.

Els guanyadors d’aquesta edició són: Lidia Ariza Nogués, Marta Jornet Espí, Maria Cuatrecasas Estévez, Manel Barrios Ferragut, Èlia Bastida Gibert, Jofre Alemany, Isaac Romagosa Torrallardona, i Pau Hernández Aleña.

Tots els alumnes sol·licitants han hagut de complir els exigents requisits necessaris, redactar una carta de motivació i realitzar una audició amb el seu repertori davant d’un tribunal.

El tribunal que atorga les beques es va reunir el passat 20 de juny, i ha estat integrat per Isabel Escudé, presidenta de la Fundació Anna Riera, Josep Borràs, director general de l’ESMUC; David Albet, cap del departament de Música Clàssica i Contemporània – Instruments Orquestrals; Rafael Salinas, professor i representant del departament de Música Clàssica i Contemporània – Instruments No Orquestrals; i Joan Sanmartí, cap del departament de Jazz i Música Moderna.

Aquesta ha estat la tretzena edició de les Beques Anna Riera que s’atorguen exclusivament a alumnat de quart curs del Títol Superior de Música a l'ESMUC.