Selecció de graduats de l’ESMUC per participar al Mercat de Música Viva de Vic

Publicat el 27/03/2019

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) obre la convocatòria per escollir quatre propostes de graduats que enguany representaran l’Escola al Mercat de Música Viva de Vic, entre el 18 i 21 de setembre del 2019.

MMVV 2019

Els graduats de l’ESMUC tornen aquest any a representar l’ESMUC al Mercat de Música Viva de Vic amb quatre actuacions que tindran lloc a diferents espais de la ciutat. En les tres últimes edicions, els participants de l’ESMUC ja sumen una extensa representació: Clara Gorries, Quintessence, Andrea Mir, Hamsa Hamsa, David Mauricio, Gessamí Boada, Guido di Biasi NTP, Xoan Sánchez, Montse Soques, Rubén Fernández i Andreu Zaragoza, Mireia Vilar, La Cris, Aitor Saez i Entre Orillas.

La participació de les quatre formacions o solistes escollits no es limitarà a un únic concert perquè des de l’Oficina Alumni de l’ESMUC se’ls acompanyarà en tot el procés promocional. Així, es treballaran tots els processos que impliquen la participació activa en una fira musical, des de la presentació pública dels seleccionats i l’accés a totes les activitats i oportunitats que ofereix el Mercat, com ara speed meetings amb professionals, accés a la base de dades de participants inscrits, entrevistes amb agents del sector, assistència als concerts, etc.

L’Oficina, a més a més, col·laborarà en l’optimització dels recursos propis de les formacions musicals per assessorar en la professionalització de les propostes presentades i així aprofitar al cent per cent la possibilitat de donar-se a conèixer en aquest certamen.

                                               

Candidatures

Els interessats han de contactar amb Gemma Gascon, responsable de l’Oficina d’Alumni, a través del correu ggascon@esmuc.cat, indicant el nom de contacte, nom del grup i/o concert, noms dels integrants, i tota la informació necessària per participar en la selecció (dossier, descripció, enllaços web, vídeos de youtube, etc.)

Les propostes que no siguin seleccionades passaran a formar part de la borsa de grups que l'Oficina Alumni gestiona per a possibles oportunitats d'actuacions. 

La data límit de recepció de propostes és l’1 d’abril.

L’ESMUC facilitarà allotjament gratuït als músics seleccionats a l’Alberg de Vic.

                                                        

Més informació:

Mercat de Música Viva de Vic