Tres estudiants de l’ESMUC participen en un workshop internacional sobre escenografia i espai públic

Publicat el 16/09/2019

Els estudiants de l'ESMUC Cèlia Rovira Rodón, Marc Urrutia Sánchez i Itziar Viloria Céspedes, coordinats per Elisenda Gutés, assistent de direcció, participaren del 17 al 21 de setembre en el workshop internacional Dialogues with-in the city sobre escenografia i espai públic al Teatre Lliure de Montjuïc.

Teatre Lliure

En col·laboració amb la Norwegian Theatre Academy el Lliure organitza el workshop Dialogues with-in the city, sota l’orientació de Serge Von Arx, arquitecte i director artístic del departament d’escenografia d’aquesta universitat.

Aquesta iniciativa és una trobada acadèmica entre alumnat i professorat, en la qual participen l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), l’ESAD - Escola Superior d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre, l’ESMUC - Escola Superior de Música de Catalunya i l’Escola d'Hostaleria Hofmann de Barcelona.

El taller vol crear un diàleg entre els estudiants de les diverses disciplines artístiques i culturals representades, destinat a alimentar els processos creatius i partint de l'experiència de l'espai-ciutat. Una interacció sensorial al voltant de Montjuïc que treballarà aspectes com el so i el ritme, entre d'altres.

Els alumnes participants han estat triats pels responsables acadèmics de cada centre, i a més dels estudiants de l’ESMUC, la resta són: Rachel Dagnall, Ingvild Isaksen i Petros Lappas (NTA, coordinats per Serge von Arx); Xènia Cubí, Ona Guilera i Josep Pijuan (ESAD, coordinats per Montse Amenós); Miquel Giménez Pérez, Marina Heiremans Andreu i Ariadna Olivas Porcar (ETSAB, coordinats per Antoni Ramon); i Aina Aguiló Rodríguez, Pedro José Lugo Fuentes i Paula Mora Rodríguez (EHH, coordinats per Laia Freixenet).

Les sessions seran en anglès, conduïdes pel compositor i comissari d'exposicions Lars Petter Hagen, la directora Sodja Zupanc Lotker i el mateix Serge von Arx, i es realitzaran a porta tancada.

El projecte és una iniciativa de la Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona i la Fondazione Teatro della Toscana.

                     

Més informació:

Workshop Dialogues with-in the city