Classe magistral de piano amb Gloria Cheng

La pianista nord-americana Gloria Cheng impartirà una classe magistral el pròxim 18 de juny, a les 19 hores, a l’ESMUC. La trobada amb els estudiants coincideix amb la participació de Cheng amb l’Orquestra Simfònica del Vallès el 21 de juny, al Palau de la Música Catalana, en un concert, dirigit per Marc Timón, dedicat a John Williams. Accés per a estudiants i professorat de l’Escola.

Gloria Cheng és una reconeguda pianista de música contemporània i guanyadora d’un premi Grammy el 2008 pel disc Piano Music of Salonen, Stucky, and Lutosławski. Va debutar com a solista sota la direcció de Zubin Metha i ha estat solista del Grup de Nova Música de la Filharmònica de Los Angeles. Ha tocat amb nombroses orquestres internacionals i les seves interpretacions han aparegut a diferents bandes sonores.

Coincidint amb la Festa internacional de la música, el 21 de juny, a les 20 hores, Cheng participarà com a solista en el concert John Williams, per sempre. Bandes sonores i estrena europea de J. Williams, amb la direcció Marc Timón, graduat de l’ESMUC.

Més informació:

Gloria Cheng

Concert John Williams, per sempre

Gloria Cheng