Cursos d'extensió

A partir d'aquest curs, tothom té la possibilitat d'actualitzar els seus coneixements musicals amb l'oferta de cursos d'extensió de l'Esmuc.

L’Escola Superior de Música de Catalunya té com a funció principal la formació superior de músics i professionals del món de la música del nostre país, però no oblida en cap moment que aquesta finalitat pedagògica cal que transcendeixi socialment més enllà de l’activitat reglada de les seves aules. És per això que durant el curs 2014-2015 vam iniciar els cursos d’extensió: una tria dins l’oferta acadèmica habitual que permet obrir les portes de l’Escola a persones interessades en conèixer de prop les diferents especialitats que s’ofereixen i el personal docent que en forma part.

Consulta l'oferta de cursos

Els cursos, de 45 h de durada repartides al llarg d’un o dos semestres, van dirigits a estudiants, professionals o amateurs que vulguin aprendre i/o aprofundir en la vessant acadèmica de la música. Tots ells consten de 3 ECTS, i tenen un preu final de 120 €.

Descomptes:

Usuaris de les Biblioteques Públiques de Catalunya, de la Mediateca Casa Àsia i persones vinculades a l'Associació de Mestres Rosa Sensat i a l'Institut Europeu de la Mediterrània: 25% de l'import de la matrícula.

Personal de L'Auditori de Barcelona: 50% de descompte.