Professorat

El Departament reuneix professorat qualificat i diversificat pel que fa a tendències, tècniques, mitjans i enfocaments en el món de la producció i la gestió musicals. Mitjançant la diversitat d'aquest professorat, els estudiants poden escollir les línies de treball més afins a les seves preferències.

Oriol Aguilà

Oriol Aguilà

Oriol Aguilà és el Director del Festival Castell de Peralada des de 2010. Anteriorment ha estat Director d’Estratègia i Marca, i membre del Comitè de Direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. 

Jordi Alomar

Alomar, Jordi

Musicòleg, músic i gestor cultural. Ha estat professor associat del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears entre 2008 i 2012, així com del Servei d'Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears. 

David Cardenal

Cardenal, David

Director de Little Red Corvette Records, segell discogràfic especialitzat en música urbana, establert a Barcelona des de fa més de 10 anys. Responsable de Músiques Urbanes i Nous Negocis a Music Bus, empresa de management, booking i discogràfica.

Enric Enrich

Enrich, Enric

Enric Enrich exerceix com advocat a Barcelona des de 1980, actualment a Enrich Advocats, dedicat al dret mercantil en general i dret de l’entreteniment i al assessorament en general a les empreses i persones de les industries creatives.

Joan Fargas

Joan Fargas

Pare, gestor cultural i músic. Interessat en les persones, les relacions humanes, les expressions artístiques i els processos de transformació personals i col·lectius. Ha treballat en diferents aspectes de la intersecció entre educació i cultura, des de les perspectives de l'interpretació, pedagògica, creativa, de gestió i de producció. 

Xavier Fina

Fina, Xavier

Xavier Fina Ribó és llicenciat en filosofia (UAB) y master en gestió cultural (UB). Des de 2005 és professor del Departament de Producció i Gestió de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Entre 2007 i 2017 va ser cap del departament.

Imma Grimalt

Grimalt, Imma

Contrabaixista i historiadora de l’art. De les diferents orquestres en què he tocat, voldria destacar la JONDE i l’Orquestra Simfònica del Vallès, on vaig ser titular durant 9 anys. L'esperit emprenedor em fa entrar en el mon de la gestió musical i creo una empresa, Musical Difusió, de representació d’artistes i management. 

Joan Oller

Oller, Joan

Llicenciat en administració i direcció d’empreses per ESADE i en filosofia i ciències de l’educació per la Universitat de Barcelona, ha estat gerent de l’Orquestra Simfònica del Vallès (1995-98), de la Fundació Pablo Sarasate de Pamplona (1998-2000) i de l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó (2000-2001). 

David Regalado

Regalado, David

Professional amb més de 20 anys d'experiència en els sectors públic i privat. Els darrers 12 com a professional del sector cultural tant en tasques de gestió com de mecenatge. Orientat a la gestió, a l'organització de processos i projectes i a la professionalització del sector cultural i educatiu.

Pep Salazar

Salazar, Pep

Director executiu d'Offf Barcelona. Postgrau de la Universitat de Barcelona en gestió i polítiques culturals. Coordinador amb experiència amb una demostrada trajectòria de la indústria de la investigació. Especialitzat en emprenedoria, gestió d'esdeveniments i relacions internacionals.  

Alberto Sampablo

Sampablo, Alberto

Amb un llarg recorregut en el mon de les orquestres de Catalunya, ha estat responsable de documentació musical, director tècnic, director executiu i gerent de les principals formacions del país. També va ser el fundador i primer president de l'Associació Catalana d'Orquestres Professionals i vocal de la Junta directiva de la Asociación Española de Orquestas Sinfónicas.

Núria Sempere

Sempere, Núria

Núria Sempere ha compromès la seva trajectòria professional a la democratització de l’accés a la pràctica artística i la generació d’espais de participació des de diferents responsabilitats directives en l’àmbit de les escoles de música.

Isabel Villanueva

Villanueva, Isabel

Isabel és professora Contractada Doctor al UIC (Barcelona), UNAV (Pamplona) i UCLA (Los Angeles). També és fundadora de Sweet-Bird, empresa dedicada al management artístic. Doctora en Comunicació, llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Publicitat i Relacions Públiques.