Isabel Villanueva

Isabel Villanueva

La Isabel és professora contractada Doctora a UIC (Barcelona), UNAV (Pamplona) i UCLA (Los Angeles). També és fundadora de Sweet-Bird, empresa dedicada al management artístic. 

Doctora en Comunicació, llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Publicitat i Relacions Públiques, Màster en Recerca de Ciències Socials (UIC Barcelona) i titulada en grau superior de Música, Isabel Villanueva es va especialitzar en Cant Líric al Conservatori del Liceu de Barcelona i es va postgraduar en Composició de Bandes Sonores als Estats Units. La seva extensa formació ha permès que, des del 2006, hagi compaginat la carrera acadèmica amb el desenvolupament professional en la indústria audiovisual i musical.

Ha publicat una vintena d'articles internacionals sobre Comunicació, Música i Noves Tecnologies. El 2016 va obtenir el Primer Premi de Recerca en Comunicació del Consell Audiovisual de Catalunya i Premi Extraordinari de Doctorat. El mateix any va obtenir una beca postdoctoral Fulbright d'un any per col·laborar amb l'Institut d'Innovació Musical de Los Angeles, Califòrnia. Des de llavors, la Isabel és investigadora a l'UCLA Herb Alpert School of Music i treballa entre Barcelona i Los Angeles. Des de setembre de 2018 és co-manager a Universal Music Spain.