Robert Brufau

Robert Brufau, L’Auditori de Barcelona

Robert Brufau és actualment Director de Programació de L’Auditori de Barcelona, càrrec que ocupa des del 2013. Anteriorment fou Responsable de producció de la mateixa institució. 

És creador de l’estructura de programació actual de L’Auditori, des de la música antiga a les músiques de nova creació, passant per la cambra, el jazz, les músiques modernes, les programacions en diàleg amb altres arts escèniques i els concerts per a públic familiar i escolar. És també membre de la comissió artística de l’associació ECHO (European Concert Hall Organization). Des del 2002 al 2014 fou Director de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona i el seu Festival. Fou creador l’any 2011 del club de jazz El Gat Negre que durant 4 anys va dinamitzant l’activitat de jazz de les terres de Lleida i del 2005 al 2008 va ser col·laborador de l’Orquesta de Radio Televisión Española i professor de música de cambra i violoncel al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Robert Brufau va obtenir el Diplôme de Concert de l’Haute École de Musique de Genève amb les màximes qualificacions. Va estudiar el grau de perfeccionament a París i música de cambra i el superior de música a Barcelona. És diplomat en Ciències Empresarials i Postgraduat en Gestió i Producció d’Espectacles per la Universitat de Barcelona.