Dimarts Toca ESMUC: Concert final de màster – Laura Osorio, cant

Publicat el 22/10/2020

Laura Osorio protagonitza el concert de Dimarts Toca ESMUC, del dimarts 27 d’octubre. El cicle acull el concert final del Màster d’Interpretació de la Música Clàssica en l’especialitat de cant de la intèrpret. Com cada dimarts, l’actuació començarà a les 18.15 hores i l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

Laura Osorio

El gener de 2018 Laura Osorio participà en l'òpera L’enfant et les sortilèges de M. Ravel en el rol de La princesse en el reconegut Festival de Música de Santa Catarina, a Brasil. També fou becada el juny de 2018 per participar en el San Miguel Bel Canto Institute realitzat cada any a la ciutat de San Miguel de Allende, Mèxic; amb el reconegut Mestre nord-americà Michael Sylvester. Des de l´any 2016 fins a l´actualitat és professora a l'àrea de Cant de l'Instituto de Bellas Artes de la Universidad del Quindío.

Ha cursat els estudis de Màster en interpretació amb la professora i mezzosoprano Mireia Pintó a l'ESMUC.

                            

Dimarts Toca ESMUC

Els concerts d’aquest cicle volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assisteix a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi ha propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

 

Més informació:

Programa del concert i biografia

Reserva d’invitacions prèvia