LIFE Akademie a l’ESMUC: Rubén Fernández i Antón García

Publicat el 05/09/2019

Per setè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles amb el LIFE Akademie. Del 28 al 30 de novembre, Rubén Fernández Aguirre, piano, i Antón García Abril, compositor, impartiran diferents classes magistrals a l'escola. A més, el diumenge 1 de desembre hi haurà un concert final amb els participants al Museu de la Música (12 h).

Life Victoria 2019

El mes de setembre, l'ESMUC ha acollit les classes magistrals de la secció LIFE Akademie, en amb Julius Drake. Després de les sessions amb Rubén Fernández Aguirre, i Antón García Abril, del mes de novembre, al desembre tancarà aquest cicle Frederica von Stade. Enguany el certamen se celebrarà del 25 de setembre al 17 de desembre.

La Fundació Victoria de los Ángeles impulsa aquest certamen dedicat al gènere del lied, que amb tant èxit va abordar la cantant catalana i proposa un festival que reuneix diferents formats de concerts i activitats.

Un dels valors que diferencien el Festival de Lied LIFE Victoria és la seva transversalitat cultural i per tal de cultivar aquesta característica cada edició organitza diferents activitats relacionades amb el programa musical del certamen.

Les activitats paral·leles del festival serveixen per aprofundir més en el Lied, però també com a mitjà de reflexió i intercanvi entre els diferents actors que formen el Festival. Aquestes activitats inclouen workshops, taules rodones i conferències, entre altres formats, amb participants internacionals que col·laboren així a la vocació universal del LIFE.

                                 

Classes magistrals

Les classes magistrals de la secció Akademie del festival comptarà en aquesta ocasió amb els pianistes Julius Drake i Rubén Fernández Aguirre, el compositor Antón García Abril, i la mezzosoprano Frederica von Stade. A la finalització de les classes magistrals hi haurà els seus respectius recitals amb els participants de les seves sessions formatives.

                                                                                       

El programa de classes magistrals de l’Akademie a l’ESMUC és el següent:

                                         

Julius Drake, piano, 26, 27 i 28 de setembre (matí).

Concert final Masterclasses: diumenge, 29 de setembre. Sala Domènech i Montaner de Sant Pau Recinte Modernista. 19 hores.

Rubén Fernández Aguirre, piano, i Antón García Abril, compositor, 28, 29 i 30 de novembre.

Concert final Masterclasses: diumenge, 1 de desembre. Concert final Masterclasses. Museu de la Música. 12 hores.

Frederica von Stade, mezzosoprano, 3 de desembre. Museu de la Música.

 

Més informació:

Festival LIFE Victoria

http://www.lifevictoria.com/ca/

Life Akademie ESMUC